Op mijn blog leenardkanselaar.nl schrijf ik over thema’s die zitten op het snijvlak van geloof, kerk en maatschappij. Een breed gebied waarin veel gebeurt. Daar hebben velen een mening over. Soms kan die mening of opinie beter door anderen worden geschreven. Af en toe benader ik mensen om bij te dragen aan dit blog. Maar misschien wil jij ook wel schrijven. Dat kan, maar er zitten wel wat voorwaarden aan vast.

gastblog

Thema’s

Je bijdrage moet in een (liefst meer) van mijn hoofdthema’s passen:

  • Geloof
  • Kerk
  • Maatschappij

Richtlijnen

  1. Het te publiceren artikel moet nog niet eerder zijn uitgegeven.
  2. Je artikel zal ook niet elders worden gepubliceerd. Elders een samenvatting publiceren met een link naar het artikel is natuurlijk prima.
  3. Heb je nog niet eerder gepubliceerd, dan moet je een korte bio van jezelf bij het artikel voegen en links naar je eventuele blog, Twitter en Facebook
  4. Je artikel mag maximaal 800 woorden zijn.

Redactie

Voor je artikel wordt gepubliceerd zal ik deze doorlezen en waar nodig corrigeren op leesbaarheid, spelling, etc. Als er inhoudelijke aanpassingen nodig zijn, zal dat natuurlijk in overleg plaatsvinden.

Insturen

  • Je kunt je artikel naar mij mailen: leenard [underscore] kanselaar [at] hotmail.com. Ik zal proberen binnen twee dagen een reactie te sturen. Wees in je mail onderwerp duidelijk: “Gastblog voor Leenardkanselaar.nl.” Voeg je artikel als bijlage aan je mail toe.
  • Moedig je eigen lezers aan om te reageren op jouw gast artikel via de voor jou bekende kanalen als Facebook, RSS, Twitter, etc.

Ik kijk uit naar je bijdrage!